Ιδιοκτησία Ποσείδαιον ! Παραθαλάσσια έκταση προς πώληση

Ανάμεσα σε τρεις θάλασσες τον Παγασητικό κόλπο, το Αιγαίο Πέλαγος και τον Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο, απέναντι από το Πήλιο, στους πρόποδες της Όθρυος, δίπλα από τα νησιά των Βορείων Σποράδων, δεσπόζει αγέρωχο, γοητευτικό , με τις καθαρές κορυφογραμμές τις κατάφυτες φυσικές πλαγιές, τους μαγευτικούς απόκοσμους κολπίσκους ,τα κρυστάλλινα νερά…

Ξενάγηση Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Προς Πώληση

Ιδιοκτησία Ποσείδαιον.

Στην Ελλάδα , στη χώρα των ονείρων, του ήλιου και της θάλασσας, βρίσκεται το ακρωτήριο ΠΟΣΕΙΔΑΙΟΝ (αρχαία ονομασία) ή ΣΤΑΥΡΟΣ (Νεότερη ονομασία). Βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας, στη Θεσσαλία και αποτελεί το δυτικό άκρο που «κλείνει» τον Παγασητικό Κόλπο, στο Νομό Μαγνησίας.

Ακρωτήριο Ποσείδαιον

Ανάμεσα σε τρεις θάλασσες τον Παγασητικό κόλπο, το Αιγαίο Πέλαγος και τον Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο, δεσπόζει αγέρωχο, γοητευτικό, με τις καθαρές κορυφογραμμές τις κατάφυτες φυσικές πλαγιές, τους μαγευτικούς απόκοσμους κολπίσκους, τα κρυστάλλινα νερά…

Προς Πώληση

Στο ακρωτήριο  Ποσείδαιον ή στο Σταυρό (σύμφωνα με τη νεότερη ονομασία),  και στη θέση ΠΑΛΙΟΥΡΙ  και ΡΑΧΗ ΠΑΛΙΟΥΡΙ βρίσκονται οι εκτάσεις προς πώληση που δίνουν την δυνατότητα μιας σοβαρής επιχειρηματικής τουριστικής επένδυσης, μοναδικής, στο Νομό Μαγνησίας.

Αυτοκινητόδρομος

15 χιλιόμετρα από τον αυτοκινητόδρομο Θεσσαλονίκης Αθήνας (Έξοδος Αγίων Θεοδώρων).

Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου

45 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

295 χιλιόμετρα από την Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αεροδρόμιο Μακεδονία

243 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Σκιάθος & Σκόπελος

10 χιλιόμετρα από το λιμάνι του Αχιλλείου που καθημερινά εκτελούνται με σκάφη ημερήσιες εκδρομές για την Σκιάθο και την Σκόπελο.

Όρος Πήλιον

Στα 100 χιλιόμετρα βρίσκεται το βουνό του Πηλίου.

Ιαματικά Θερμά λουτρά Αιδηψού

Τα περίφημα ιαματικά λουτρά της Αιδηψού και το πολυτελές ξενοδοχείο SPA Σύλλα στην Αιδηψό, είναι 20 χιλιόμετρα μακριά με το αυτοκίνητο και 20 λεπτά με πλοίο από το χωριό Γλύφα (6 χιλιόμετρα από το Αχίλλειο).

Αργυρόνησος το νησί της Yoga

Διαδρομή πέντε λεπτών με σκάφος, από το Αργυρόνησο το νησί της Yoga.

Πόλεις & Χωριά της περιοχής.

Αρκετά μικρά παραδοσιακά χωριά υπάρχουν στην περιοχή, καθώς και μεγάλα αστικά κέντρα όπως οι πόλεις του Βόλου, της Λάρισας και της Λαμίας, σε μία απόσταση 70 - 100 χιλιομέτρων.

Παραλίες με κρυστάλλινα νερά

Παραλίες και μικροί όρμους με κρυστάλλινα νερά περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Ιδανικές συνθήκες για τους λάτρεις της θάλασσας, της κολύμβησης και των θαλάσσιων σπορ.

Μονοπάτια και διαδρομές

Μονοπάτια και διαδρομές που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της πεζοπορίας και της φύσης.

Στο κέντρο της Ελλάδας

Η ιδιοκτησία Ποσείδαιον. Μεταξύ τριών θαλασσών, κοντά στα νησιά των Βορείων Σποράδων, μεταξύ Πηλίου και Όθρυος, εύκολα προσπελάσιμο.

Εναέριες λήψεις video και πανοράματα

Παλιούρι

Ράχη Παλιούρι

Posideon Property. Land For Sale by Owner. On the south-western side the Pagasetic gulf, opposite Mount Pelion, in the area of Magnesia, on the plain of Thessalia.

Ιδιοκτησία Ποσείδαιον.

Προς πώληση από τους ιδιοκτήτες.

Το Ακρωτήριο Ποσείδαιον στη νοτιοδυτική πλευρά του Παγασητικού κόλπου, απέναντι από το Τρίκερι και το βουνό του Πηλίου, στους πρόποδες της Όθρυος, δίπλα στα νησιά των βορείων Σποράδων Σκιάθο, Σκόπελο & Αλόννησο στην περιοχή της Μαγνησίας, στην πεδιάδα της Θεσσαλίας.

Περισσότερες πληροφορίες
ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιχειρηματική επένδυση. Περισσότερα